gps-kitesurfing

Ik heb recent mijn GT31 omgezet van knopen naar km/hr. Op de display worden alle snelheden goed weergegeven, echter als ik na de sessie de beste snelheden opvraag worden snelheden hoger dan 66 km/hr niet goed weergegeven. Een run van bijvoorbeeld 70 km/hr wordt weergegeven als 4 km/hr. Wanneer de GT31 is ingesteld op knopen heb ik dit probleem niet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Hey Nico dit is normaal. Je kan dit probleem niet verhelpen. De tijden moet je gewoon door blijven optellen vanaf de 66 km/h.

Maar run 1 blijft wel goed staan, alleen de volgende 4 runs moet je + optellen bij de 66 km/h.

 

gr michael uit Nederland.

@Michael: euh dat is niet waar...

Waarschijnlijk hebben jullie beide niet precies de laatste software versie op de GT-31 staan. Er zijn meerdere versies geweest van de 1.4 software die het probleem gaven, maar in de laatste versie is het probleem opgelost. De goeie versie is V1.4(B0803T) en is hier te downloaden: http://mtbest.net/setting-up-navi-GT31.htm (inclusief instructies).

Foute versies waren o.a. V1.4(B0315T) en  V1.4(B0712T). Succes!

Wist niet dat de nieuwe versie dit probleem opgelost heeft.

klasse bedankt kerel wink

Bedankt Oane.

Ik heb mijn GPS 1x ge-upgrade naar V1.4.  Het zal dus zeer waarschijnlijk net een verkeerde versie zijn geweest. Ik ga de laatste versie erop zetten.

TRIBAL